Beurs   |   Beleggen   |   Geld Lenen   |   Hypotheken   |   iGuru.NL   |   iGuru.BE   |   Informatie   |   Lastminutes  |   Lening vergelijken   |   Nieuws   |   Rente

Achtergronden »

Bespreek  | Bury Add To 
Geplaatst door: anna 287 dagen geleden
TradersOnly deelt 2x in de week een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades.
De informatie in deze Trading Desk Update is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.
Afval is business tegenwoordig. Dit bedrijf is zelfs beursgenoteerd en verdient er een goede boterham mee.
Waste Management Inc. [WM] is een bedrijf opgericht in 1971 met het hoofdkantoor in Houston. Inmiddels een bedrijf met een marketcap van 33,5 Miljard USD en genoteerd aan de NYSE.
Wist je dat… het ooit begonnen is met een Nederlandse immigrant in Chicago (Harm Huizenga) die voor het ophalen van een volle kar afval 1,25 USD vroeg?
Ze zijn inmiddels zeer sterk in het ophalen en recyclen van alle materialen naast het ‘standaard’ afval. Denk aan compost, mest, grondverzet, elektrische apparaten, (bio) brandstof, etc. etc..
Q2 was zo goed dat dit het beste operationele EBITDA kwartaal is geworden in de geschiedenis van Waste Management.
Technisch ligt het aandeel er ook goed bij met een stijgende SMA50 en onlangs is een dividend bekend geworden van 0,425 (2.25%) USD per aandeel.

Ook sterk is de vrije cashflow van 400 Miljoen USD. Het business model zit dus goed in elkaar.
Harvey, Irma Jose en Katia zijn namen van orkanen die helaas flinke schade hebben aangericht of nog gaan aanrichten. Dit zorgt voor veel extra werk in de VS.
De CEO Jim Fish geeft aan dat het een enorme uitdaging is voor de schoonmaak na iedere orkaan:
“75% van onze operaties zijn gewoon in werking, echter de echte uitdaging is dat ze we het puin moeilijk kunnen onderscheiden van afval. De FEMA moet voor hun onderzoek kunnen uitmaken of iets afval is of puin van orkanen.”
Ook leuk om te weten is dat Bill Gates 5,9% van zijn portefeuille heeft belegd in dit aandeel.
Ben jij van mening dat [WM] in waarde zal stijgen, dan zou je onderstaande suggestie kunnen overwegen.
Auteur: Ard van der Pijl, medewerker TradersOnly
Bron: SeekingAlpha1, SeekingAlpha2, SSD, Bloomberg video
TRADE SUGGESTIE
Koop de NYSE:WM optie met ticker [WM] $77,5 – $82,5 Callspread (bullspread) met expiratie 19 JAN 2018 bij een uitbraak boven $ 77,5 USD.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.
(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).
Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.

Wie stemden er op dit nieuwsbericht?

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om te reageren of registreer hier.